Bont Garment Onderhoud Common Sense

- May 18, 2017 -

Als een waardevol materiaal, zullen bontproducten in het onderhoud meer regels hebben om aan de behoefte te voldoen, in principe kunnen de volgende 8 punten je bont "Yishou Yannian" maken:

1. De vijand van vacht is zonlicht en vochtigheid. Daarom, bij het plaatsen van vacht, vermijd direct zonlicht en zwoele vochtige plaatsen.

2. Breng de bonthanger aan met de schoudermatten om de vacht te hangen, gebruik de draadhanger niet, om de huid te breken of vervorming te voorkomen.

3. Bij het opslaan van vacht, zorg ervoor dat de luchtdoorlatendheid hoog is, niet om plastic zakken te gebruiken, indien nodig, kan worden gebruikt met brede doekzakken met bont, stof.

4. Bij het dragen van vacht, probeer niet te parfum water of haargel, omdat de chemicaliën van deze producten alcoholische ingrediënten bevatten, zal de bont droog maken.

5. Als u per ongeluk de vacht nat maakt, probeer niet met een haardroger droog te blazen. Hang gewoon de natte bont op de droge plaats, laat het natuurlijk drogen.

6. Een bont kledingstuk moet jaarlijks door de bontspecialist worden gereinigd, en stof en vlekken worden tijdens het reinigingsproces verwijderd.

7. Als u reist, leg dan de vacht op de doekkap. Gebruik geen plastic of rubberen koorden in zakken omdat deze textuur de luchtcirculatie en het ademen van pels voorkomt.

8. Kam of de bont van de bontnaal niet kammen of poetsen.


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Vrouwen 100% Polyester Down Jacket Black Jacket Dames Winterjas
  • Sexy Schede Knie Lengte Hot Jurken Bodycon Jurk Lente Jurken OEM ODM
  • Plaid Kid Wear Kleding Katoen Kinder Lading Pants Kids Lading Broeken White Lading Broek
  • Inner Anti-Bullet Vest Politie Draag Bulletproof Vest Body Armour OEM Service Aangeboden
  • OEM Special Force Uniform Army Uniforms Tactische Shirts Swat Uniform
  • Bank Uniform Design voor Kassa of Bankier OEM Factory Aangepaste Aangeboden Banking Collar Shirts