Een overzicht van de kledingindustrie van China

- Jun 23, 2017 -

Als een basisverbruikende productensector is de kledingindustrie één van de industrieën in China die van de meest geavanceerde markt genieten, het meest concurrerende internationale concurrentievermogen, de snelste groei en de meeste aandacht. Volgens statistieken zijn er meer dan 100.000 kledingfabrikanten met een fatsoenlijke capaciteit in China die meer dan 10 miljoen mensen bezitten. In 2012 maakte China 43,6 miljard stuks kledingstukken met een exportwaarde op 153,219 miljard dollar en verkoopprijs bij 1,7 miljard RMB op de binnenlandse markt. China is uitgegroeid tot de grootste fabrikant, exporteur en consument van kledingstukproducten over de hele wereld.

Sinds de hervorming en openstelling in de afgelopen 30 jaar heeft de kledingindustrie in China aanzienlijke ontwikkelingen behaald die voortvloeien uit de snelle groei in de nationale economie en de binnenlandse vraag naar kledingstukverbruik. Tegelijkertijd bieden gekwalificeerde arbeidskrachten, gunstige beleggingsomstandigheden en een goed geïntegreerde industrieketen een krachtige steun voor de ontwikkeling ervan. Als een belangrijke industrie met betrekking tot het welzijn van mensen en een industrie die een belangrijk voordeel heeft in internationale samenwerking en concurrentie, doet China's kledingindustrie vooruitgang in vele aspecten zoals industriële structuur, technologie applicatie, merkontwikkeling, kwaliteitscontrole, winstgevendheid en exploratie in de Binnenlandse en internationale markten.

De kledingindustrie in China is voornamelijk gelegen in de Pearl River Delta, de Yangtze River Delta, de Bohai Sea regio en de zuidoostelijke kustgebieden. De totale productie van de vijf provincies in het oostkustgebied, namelijk Shandong, Jiangsu, Zhejiang, Fujian en Guangdong, neemt ruim 70% van de totale productie van het hele land in beslag. De kledingindustrie is de meest prominente industrie in clusterisatie tussen alle sectoren in China. Door middel van een optimale toewijzing van hulpbronnen kunnen clusters van de industrie helpen om een goedkoop en effectief regionaal effect te bereiken. Nu zijn er meer dan 50 kledingstukken clusters gekenmerkt door productcategorieën in heel China.

Met de jarenlange ervaring in productiebeheer en continue technische innovatie en vooruitgang heeft de kledingindustrie in China een voordeel gekregen om kledingproducten van allerlei categorieën snel en tijdig te maken, waardoor de wereldranglijst op de wereldmarkt in termen van capaciteit wordt gewaarborgd En kwaliteit. Tegelijkertijd groeit tegelijkertijd, zoals de industrie ontwikkelt en de binnenlandse vraag groeit, een aantal originele merken snel, waardoor doorbraak op vele gebieden, zoals product R & D, management, marketing, samenwerking met binnenlandse en buitenlandse tegenhangers en innovaties in cultuur en modellen. Deze originele merken hebben niet alleen de erkenning van de consument gewonnen, maar worden ook een belangrijke kracht die de ontwikkeling van de hele industrie doordringt.

Nu ondergaat de kledingindustrie in China een nieuwe golf van upgraden, veranderen van hun groeipatronen, trappen in structurele aanpassing, verdieping van samenwerking en innovatie tussen de stroomopwaartse en downstream spelers en het bouwen van een modern industrieel netwerk om de nieuwe wens van Een beter leven voor alle rassen van mensen, voldoen aan de nieuwe eisen van wetenschappelijke ontwikkeling in het midden en de late periode van de industrialisatie van China, zijn nieuwe positie in de wereldeconomie, nieuwe concurrentiepositie in de internationale samenwerking en concurrentie creëren, en groeien uit een Grote industrie in een sterke door voortdurende innovaties.

Naarmate de globalisering diep gaat, is de internationale samenwerking en win-win-strategie in de toekomst de belangrijkste voor de kledingindustrie geworden. De kledingindustrie in China werkt nu aan een goed verwerkingssysteem en snel groeiende innovatiecapaciteiten, op zoek naar meer brede en diepe internationale samenwerking en wenst te werken en te ontwikkelen met de wereldwijde kledingindustrie in een beter bewustzijn van innovatie en een openere geest.


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Custom Sportswear Training Sets Basketball Jersey Mens Trainingspakken
  • Polycotton Two Tone Security Guard Uniform Shirts Epaulette
  • De Unisex Schort van het Uniform van Uniform van het Hotel van Uniforme De Schort van het Koken van de chef-kok
  • Sexy Schede Knie Lengte Hot Jurken Bodycon Jurk Lente Jurken OEM ODM
  • ODM en OEM Mouwloze Formele Office Dress Workwear Dress
  • Medische Uniformen Suits Goedkope Scrubs Ziekenhuis Kleding OEM Service Aangeboden Chirurgische Scrubs